Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Velouté du potager
15min
Potage de carottes aux fanes
40 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Velouté de légumes, œufs en cocotte aux épinards
1hod.
Soupe courge-carotte-cumin, poulet aux gnocchis et champignons et crumble aux pommes
1hod. 15min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe paysanne express
45min
Potage au poireau
30 min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min