Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 720 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 1200 g d'eau
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de muscade en poudre, à ajuster en fonction des goûts (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 228 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de châtaigne et poivron
35min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min