![Velouté de champignons de Paris à l'estragon Velouté de champignons de Paris à l'estragon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9897E2C6-F32F-4DAA-97B5-5ECF732F8F94/Derivates/2A608EF3-8218-40D6-AF2E-E3E93233A74B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 2 branches d'estragon frais, et quelques feuilles pour la finition
- 350 g d'eau
- 20 g de farine bise
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 603 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage au poireau
30 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté carotte-betterave
35 min
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 Std. 15 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté d'endive
35 min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe de laitue
35 min