Velouté de champignons de Paris à l'estragon

Velouté de champignons de Paris à l'estragon

3.7 106 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • 700 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
  • 2 branches d'estragon frais et quelques feuilles pour la finition
  • 350 g d'eau
  • 20 g de farine bise
  • 1 pincée de gros sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide entière

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portions

Protein 5 g
Kalori 603 kJ / 145 kcal
Yağ 9 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...