Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lardons fumés
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de pois cassés, secs
- 2 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri au stilton
35min
Soupe de haricots blancs
20min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Soupe de panais
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe rustique
12h
Crème de courgette au bleu
25min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de laitue
35min
Soupe paysanne express
45min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Potage au poireau
30min