Risotto ai peperoni
TM6 TM5

Risotto ai peperoni

4.7 (9 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
    veya 5 g di sale + q.b.
  • 30 g di burro

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1788.5 kJ / 427.5 kcal
Protein
7.3 g
Karbonhidrat
66.4 g
Yağ
14.5 g
Doymuş Yağ
5.3 g
Lif
4.5 g
Sodyum
11.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler