Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
10
g di dado per brodo vegetale
veya 5 g di sale + q.b. - 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1788.5 kJ / 427.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 66.4 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 11.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di riso venere
40min
Fregola con le arselle
45 Min
Risotto mimosa
55min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto ai profumi d'estate
30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Risotto radicchio e uva
40min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Zuppa di porri e orzo
45 Min