Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di misto per soffritto (cipolla, cipollotti, porri), a pezzi (2 cm)
- 350 g di verdure miste (zucchine, carote, zucca, pomodori, patate), a pezzi (2 cm)
-
200
g di piselli surgelati
veya 200 g di fagioli surgelati - 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 60 - 80 g di riso per minestra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 722.5 kJ / 172.8 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 394.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Zuppa di cereali e verdure
40min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1h 30 min.
Pasta e fagioli
40min
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa frantoiana
45 min
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h