Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 656.7 mg
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Fregola con le seppie
40min
Insalata di polpo e patate
2h
Fregola con le arselle
45 min
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Cous cous di mare freddo
1h 30 min.
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Cous cous con moscardini e olive
1h
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1h