Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
- 70 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola
- 200 g di gamberi crudi, puliti
- 150 g di molluschi conchigliferi misti
- 480 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1847.9 kJ / 441.7 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 656.7 mg
Alternatif tarifler
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.
Fregola con le arselle
45 Min
Gamberoni in guazzetto
40 Min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Insalata di polpo e patate
2h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Pinsa radicchio speck e noci
28h