Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
veya agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 660.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Semolina Dumplings
1 godz. 40 min
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Raspberry Turnovers
2 godz.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min