Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
veya agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 660.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 Min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Caesar Salad Dressing
5min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min