Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão

Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 doses

Malzemeler

Pargo
  • pargo (1400 g aprox.)
    1
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    20 g
    20 g óleo vegetal
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • cebola cortada em oitavos
    170 g
Puré
  • azeite
    100 g
  • alho
    5 dentes de
  • coentros
    15 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    35 g
  • cherovia cortada em pedaços pequenos
    800 g
    800 g pastinaca
  • leite
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • feijão-manteiga cozido escorrido
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 2024.8 mg
Protein 265.9 g
Kalori 7584.3 kJ / 1812.7 kcal
Yağ 50 g
Lif 15.7 g
Doymuş Yağ 9.6 g
Karbonhidrat 60.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...