Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- unsalted butter, at room temperature, for greasing
- 1 - 2 Tbsp Demerara sugar, to taste
- 700 g plums, ripe but firm, stone removed, bottom trimmed and halved vertically (see tips)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 160 g caster sugar, plus 1 Tbsp
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- 4 medium eggs
- 200 g whole milk
- 100 g whipping cream
- 130 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp Demerara sugar
- 1 - 2 Tbsp icing sugar, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 131.9 mg
Alternatif tarifler
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5 min
Cranberry and Clementine Cookie
25 Min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Rhubarb crumble
45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Ribollita
50 Min