Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional Austrian Beef Goulash
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa
4 portions
Malzemeler
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (isteğe bağlı)50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
32 g
Kalori
1483 kJ /
354 kcal
Yağ
21 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook Mode
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1sa
Grisons Barley Soup
55 dk
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4sa
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Creamy Mustard Chicken Stew
40 dk
Beef Goulash Soup
1sa 15 dk
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2sa
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1sa 45 dk
Hunters Stew (Bigos)
1sa 30 dk
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1sa 20 dk
Smoky Pork and Beans
3sa
Garlic Turkey Stew
45 dk