Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
veya ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
veya dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Janek's Chicken Soup
2h
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Potato Gratin (TM5)
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Grisons Barley Soup
55 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Smoky Pork and Beans
3h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min