Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional Austrian Beef Goulash
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa
4 portions
Malzemeler
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (isteğe bağlı)50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
32 g
Kalori
1483 kJ /
354 kcal
Yağ
21 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook Mode
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 dk
Garlic Turkey Stew
45 dk
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1sa
Browned Pork Rice
1sa
Portuguese Bread (Pão de água)
3sa 30 dk
Beef Goulash Soup
1sa 15 dk
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1sa 15 dk
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1sa
Rosemary and Sea Salt Bread
1sa 55 dk
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1sa 20 dk
Smoky Pork and Beans
3sa
White Bread
3sa