Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
TM6 TM5 TM31

Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme

4.1 ( 14 değerlendirme )

Malzemeler

Beetroot Gazpacho

  • 300 g raw beetroots peeled and cut in pieces
  • 100 g potatoes peeled and cut in pieces
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 cucumber cut in pieces
  • 1 - 2 spring onions trimmed and cut in pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 Tbsp lemon juice plus extra to taste
  • 100 g water chilled
  • 1 pinch fine sea salt to taste
  • 1 pinch ground white pepper to taste

Horseradish Créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 Tbsp creamed horseradish
    veya 1 - 2 Tbsp fresh horseradish grated
  • 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives finely chopped, to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
150 kcal / 631 kJ
Protein
8 g
Yağ
4 g
Karbonhidrat
16 g
Lif
4.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler