
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber cut in pieces
- 1 - 2 spring onions trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice plus extra to taste
- 100 g water chilled
- 1 pinch fine sea salt to taste
- 1 pinch ground white pepper to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
veya 1 - 2 Tbsp fresh horseradish grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 150 kcal / 631 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Lif
- 4.2 g