Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
veya 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Green Goodness Soup
10min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Pea Gazpacho
4h 15min
Gazpacho
1h 15min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Gazpacho
1h 15min
Creamy Tomato Soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Ratatouille
40min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min