Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 421 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1 godz.
Lotte à la provençale
50min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Saumon en croûte d'amandes et pappardelle aux asperges
35min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 godz.
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35min
Turbot sauce salsa
40min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Bar au caviar d'aubergine
1 godz. 30 min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min