Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
veya ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste -
50
g frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)
veya frozen green peas (isteğe bağlı) - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 628.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable pasta sauce
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Vegetable Soup
35min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Versatile Smooth Soup
45 min
Tuscan Bean Soup
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min