Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
veya ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste -
50
g frozen mixed vegetables (isteğe bağlı)
veya frozen green peas (isteğe bağlı) - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 628.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy tomato soup
30min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Vegetable Soup
35min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Versatile Smooth Soup
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min