Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g frozen mixed vegetables
veya frozen green peas - 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
veya ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 628.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Carrot and Coriander Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Carrot and Swede Mash
20min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Versatile Smooth Soup
45min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Curried Parsnip Soup
30min