Fish Pie with Potato Gratin Topping

Fish Pie with Potato Gratin Topping

4.2 25 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions

Malzemeler

  • leeks white part only
    200 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
    600 g
  • water to cover sliced potatoes
  • unsalted butter plus 1 Tbsp for baking
    40 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp fish stock paste, homemade
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • double cream
    300 g
  • white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)
    600 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
    2

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 653 kcal / 2731 kJ
Protein 36 g
Yağ 42 g
Karbonhidrat 37 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 25 g
Sodyum 1001 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...