Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
TM6 TM5

Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)

4.0 ( 3 değerlendirme )

Malzemeler

  • 120 g celery stalks
  • 150 g white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
  • 120 g carrot
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder
  • 30 g olive oil
  • 150 g onions quartered
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g tomato passata
  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 tsp sugar
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ - 1 tsp chilli powder to taste (isteğe bağlı)
  • 800 g water
  • 80 g dried ditalini pasta
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil for drizzling
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves finely sliced
  • bread toasted, for serving

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
233 kcal / 975 kJ
Protein
10 g
Yağ
12 g
Karbonhidrat
23 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
4 g
Sodyum
427 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler