
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder to taste (isteğe bağlı)
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves finely sliced
- bread toasted, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 233 kcal / 975 kJ
- Protein
- 10 g
- Yağ
- 12 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Lif
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 427 mg