Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 10 dk
4 doses

Malzemeler

  • carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
    650 g
  • água
    1400 g
  • sal grosso
    15 g
  • folha de louro
    1
  • salsa
    2 pés de
  • cenoura
    50 g
  • cebola
    50 g
  • aipo
    10 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1608.4 mg
Protein 35.5 g
Kalori 933.6 kJ / 223.2 kcal
Yağ 7.9 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 2.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...