Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 3 g maydanoz yaprağı, taze
- ½ diş sarımsak
- 20 g soğan, ikiye bölünmüş
- 15 g riviera zeytinyağı
-
100
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)
veya herhangi bir taze mantar, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler) - 25 g sek beyaz şarap
- 130 g Arborio pirinci
- 435 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam toz karabiber
- 1 ¼ - 1 ½ yk tereyağı (yakl. 20 g), soğuk, küp küp kesilmiş
- ⅛ tk elma sirkesi (isteğe bağlı)
-
mikro filiz, süslemek için
(isteğe bağlı)
veya taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2005.5 kJ / 479.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 57.7 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1453.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Domatesli Risotto
30min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Margarita
10 min
Mantarlı Risotto
40min