
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm)40 g
-
maydanoz yaprağı, taze3 g
-
sarımsak½ diş
-
soğan ikiye bölünmüş20 g
-
riviera zeytinyağı15 g
-
shiitake mantarı sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (3 cm) (bk. öneriler)100 g
-
sek beyaz şarap25 g
-
Arborio pirinci130 g
-
su oda sıcaklığında435 g
-
tuz damak tadına göre1 tk
-
toz karabiber1 tutam
-
tereyağı (yakl. 20 g), soğuk, küp küp kesilmiş1 ¼ - 1 ½ yk
-
elma sirkesi (isteğe bağlı)⅛ tk
-
mikro filiz (isteğe bağlı) süslemek için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
479.3 kcal /
2005.5 kJ
Protein
15.8 g
Yağ
20.8 g
Karbonhidrat
57.7 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
9.4 g
Sodyum
1453.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zencefilli Salata Sosu
10 dk
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 dk
Pesto Sosu
15 dk
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 dk
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Domatesli Risotto
30 dk
Sıcak Şarap
15 dk
Mantarlı Risotto
40 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk