Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 - 1 ½ tk tuz
-
10
g ayçiçek yağı
veya 10 g zeytinyağı - 250 g karabuğday
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1554 kJ / 371.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 69.2 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 782 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Zeytinyağlı Fava
35min
Körili Coleslaw
10 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Keten Tohumlu Kraker
1 Std. 50 Min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 Min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 Min
Haşhaşlı Salata Sosu
5 Min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30min
Sotelenmiş Mantar
20 min