Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Galette Hamuru
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)150 g
-
un tezgahı unlamak için ekstra un300 g
-
soğuk su90 g
-
tuz½ tk
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
-
kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)350 g
-
erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)350 g
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş190 g
-
su30 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 g
-
tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz½ tk
-
un serpmek için
-
karabiber1 tutam
-
Parmesan peyniri, rendelenmiş60 g
-
süt sürmek için
-
fesleğen yaprağı10
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
507.9 mg
Protein
11.1 g
Kalori
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Yağ
18.5 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Karbonhidrat
45.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kesme Aparatı (tm5)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cennet Çorbası
40 dk
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
45 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Krema Soslu, Yaz Meyveli Crumble
1sa 10 dk
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 dk
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48sa 20 dk
Espressolu Karamel Sos
45 dk
Limonlu Cheesecake
14sa 20 dk
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 dk
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 dk
Çavdarlı Yassı Ekmek
2sa 10 dk
Kavanozda Cheesecake
4sa