Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Galette Hamuru
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)150 g
-
un tezgahı unlamak için ekstra un300 g
-
soğuk su90 g
-
tuz½ tk
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
-
kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)350 g
-
erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)350 g
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş190 g
-
su30 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 g
-
tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz½ tk
-
un serpmek için
-
karabiber1 tutam
-
Parmesan peyniri, rendelenmiş60 g
-
süt sürmek için
-
fesleğen yaprağı10
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
507.9 mg
Protein
11.1 g
Kalori
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Yağ
18.5 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Karbonhidrat
45.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kesme Aparatı (tm5)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Şeftali ve Badem Sütlü Dondurma
14sa
Guacamole
5 dk
Erik Clafoutis
1sa 15 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Dim Sum 'Shao Mai'
2sa
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1sa 15 dk
Yaban Mersini Reçeli
45 dk
Krem Karamelli Kakaolu Kek
7sa
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3sa 20 dk
Çikolatalı Fondan
40 dk