Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Cheesecake (Pişmeyen)
5u. 30min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Linzer Turta
50 Min
Labne Peyniri
24u.
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min