
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Galette Hamuru
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)150 g
-
un tezgahı unlamak için ekstra un300 g
-
soğuk su90 g
-
tuz½ tk
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
-
kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)350 g
-
erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)350 g
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş190 g
-
su30 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 g
-
tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz½ tk
-
un serpmek için
-
karabiber1 tutam
-
Parmesan peyniri, rendelenmiş60 g
-
süt sürmek için
-
fesleğen yaprağı10
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
377.9 kcal /
1581.2 kJ
Protein
11.1 g
Yağ
18.5 g
Karbonhidrat
45.3 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Sodyum
507.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Kesme Aparatı (tm5)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Barbekü Sos
1sa 40 dk
Limon, Zencefil ve Ballı Shot
45 dk
Pancar Carpaccio
20 dk
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Demirhindi Şerbeti
13sa 30 dk
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 dk
Kuru Domatesli Tereyağı
5 dk
Pancarlı Smoothie
5 dk