Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Darılı lahana sarması
-
250
g darı tanesi
veya 250 g pilavlık bulgur - 1200 g su
-
6 - 12
yaprak Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
veya 6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış - 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 200 g herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
- 20 g tereyağı
- 1 - 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk toz karabiber
Sos
- 30 g tereyağı
- 80 g krema
- ½ - ¾ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gün Batımı Mokteyli
Değerlendirme yok
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1h 55min
Peynirli Poğaça
1 Std. 30 Min