Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Darılı lahana sarması
-
250
g darı tanesi
veya 250 g pilavlık bulgur - 1200 g su
-
6 - 12
yaprak Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
veya 6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış - 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 200 g herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
- 20 g tereyağı
- 1 - 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk toz karabiber
Sos
- 30 g tereyağı
- 80 g krema
- ½ - ¾ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Sabayon Soslu Elma
40min
Elmalı Kurabiye
1 Std. 15 Min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 Min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40min