Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2097 kJ / 499 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1327.5 mg
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Fish with ginger lime sauce
35 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Kedgeree
45 min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Salmon en croute
50 min
Fish pie
1h 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min