Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1099.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick chicken curry
35min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1h 30min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Chicken chasseur
1h 50min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min