Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1099.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Beef ragu
1h 25min
Lamb and quinoa stew
1h
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken chasseur
1h 50 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Irish stew
1h 30min
Chicken with capsicum
45min