Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Porree, nur der weiße Teil
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 400 g Kokosmilch
- 1 TL Ingwer, frisch, gerieben
- 1 EL Limettenschale, unbehandelt
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g frische Miesmuscheln, gesäubert (siehe Tipp)
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünne Scheiben
- 1 Limette, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2352 kJ / 562 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1044 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 godz. 15 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 min
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 min
In Avocado gebackene Wachteleier mit Tomaten-Avocado-Stampf
30 min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 min
Kerbel-Cappucchino
35 min
Spargel-Antipasti
40 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Hummer Thermidore
35 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.