Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Sonnenblumenöl
- 100 g Olivenöl
- 1 Ei, sehr frisch
- 2 TL Senf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 1 EL Kapern, abgetropft, Sud aufgefangen
- 2 Sardellenfilets, in Öl (isteğe bağlı)
- 6 Ochsenherz-Tomaten, groß, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1606 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Vitello Tonnato
48h
Antipasti-Gemüse
30min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Putello Tonnato
4h
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min
Thunfisch-Tapenade
5min
Ofen-Tomaten im Honigsud
45min