Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Carpaccio (TM5)
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
455.4 mg
Protein
15.8 g
Kalori
963.9 kJ /
230.4 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
10.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 dk
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 dk
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Değerlendirme yok
Pizza Margherita
2sa 10 dk
Stuffed vegetables
1sa 5 dk
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Chicken and Spelt Salad
1sa 15 dk
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 dk
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1sa 5 dk
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 dk
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 dk