Cihazlar ve Aksesuarlar
Ton Balıklı Makarna
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
çekirdeksiz, yeşil zeytin60 g
-
fesleğen yaprağı5 g
-
maydanoz yaprağı, taze5 g
-
dereotu yaprağı5 g
-
zeytinyağı45 g
-
soğan ikiye bölünmüş160 g
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)75 g
-
yeşil biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)55 g
-
sarımsak½ diş
-
tuz1 ¼ tk
-
kiraz domates ikiye bölünmüş90 g
-
su1000 g
-
kurutulmuş penne makarna330 g
-
ton balığı, konserve süzdürülmüş ve ufalanmış200 g
-
beyaz peynir ufalanmış65 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1293.4 mg
Protein
30.5 g
Kalori
2606.7 kJ /
623 kcal
Yağ
24.5 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
6.1 g
Karbonhidrat
69.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2h 20min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Pas d’évaluation
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min