Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Rozbif
5 godz. 30 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 Std.
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Acı Biberli Sebze
1 godz. 5 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 godz. 10 min