Cihazlar ve Aksesuarlar
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)4
-
deniz tuzu2 tk
-
karabiber¾ tk
-
kekik, taze4 dal
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)1400 g
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı200 g
-
yumurta sarısı4
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
93.5 mg
Protein
46.3 g
Kalori
2925.8 kJ /
698.3 kcal
Yağ
56 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
32.3 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Bearnez Sos
15 dk
Taze Pembe Makarna
1sa
Rozbif
5sa 30 dk
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 dk
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2sa
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1sa 20 dk
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk