Cihazlar ve Aksesuarlar
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)4
-
deniz tuzu2 tk
-
karabiber¾ tk
-
kekik, taze4 dal
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)1400 g
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı200 g
-
yumurta sarısı4
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
93.5 mg
Protein
46.3 g
Kalori
2925.8 kJ /
698.3 kcal
Yağ
56 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
32.3 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Çikolatalı ve Kahveli Dondurma
4sa 15 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 dk
Et Bulyon
45 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Kahveli Semifreddo
6sa 30 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk