Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
    4
  • deniz tuzu
    2 tk
  • karabiber
    ¾ tk
  • kekik, taze
    4 dal
  • limon suyu (bk. Öneriler)
    30 g
  • su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)
    1400 g
  • soğan
    50 g
  • taze tarhun sadece yaprakları
    1 - 2 dal
  • beyaz şarap, sek
    50 g
  • beyaz şarap sirkesi
    15 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
    200 g
  • yumurta sarısı
    4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 93.5 mg
Protein 46.3 g
Kalori 2925.8 kJ / 698.3 kcal
Yağ 56 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 32.3 g
Karbonhidrat 1.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...