Cihazlar ve Aksesuarlar
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)4
-
deniz tuzu2 tk
-
karabiber¾ tk
-
kekik, taze4 dal
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)1400 g
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı200 g
-
yumurta sarısı4
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
93.5 mg
Protein
46.3 g
Kalori
2925.8 kJ /
698.3 kcal
Yağ
56 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
32.3 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1sa
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1sa
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk