Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)
- 2 tk deniz tuzu
- ¾ tk karabiber
- 4 dal kekik, taze
- 1400 g su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 50 g soğan
- 1 - 2 dal taze tarhun, sadece yaprakları
- 50 g beyaz şarap, sek
- 15 g beyaz şarap sirkesi
- 200 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yumurta sarısı, orta boy yumurtalardan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 93 mg
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Rozbif
5h 30 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Yoğurt
19 Std. 45 Min