Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
16 adet
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
553 mg
Protein
28.6 g
Kalori
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1sa 15 dk
Kuru Fasulye
10sa
Enerji veren shake
10 dk
Peynirli Karides Tava
35 dk
Ton Balıklı Makarna
1sa
Rus Salatası
40 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1sa 30 dk
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk