Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
16 adet
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
553 mg
Protein
28.6 g
Kalori
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 dk
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 dk
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1sa 35 dk
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 dk
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1sa 5 dk
Buharda Göz Yumurta
15 dk
Orman Kebabı
1sa