Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Elmalı Çörek
2h 20min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Fresa Colada Mokteyl
5min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Peynirli Omlet
15 Min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Çırpılmış Yumurta
10min