Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Sıcak Elma Çayı
30 Min
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15min
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Chia Tohumlu Hurma Çayı
Değerlendirme yok
Kuru Fasulye
10 godz.
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Değerlendirme yok
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min