Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
16 adet
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
553 mg
Protein
28.6 g
Kalori
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mini Donut
2sa 45 dk
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Peynirli Omlet
15 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1sa 40 dk
Arpa Şehriye Pilavı
1sa
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Dört Peynirli Pizza
1sa 45 dk