Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Kuru Fasulye
10óra
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Naneli Bezelye Çorbası
35 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Çilekli Salata Sosu
5min
Waffle
1 godz. 30 min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3sa 20 dk
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Peynirli Omlet
15 Min