
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
veya 50 g quark -
20
g süt
veya 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Mantar Ezmesi
1h 40 min
Buharda pişmiş karides
15min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Spagetti Carbonara
40 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Zeytinyağlı Fava
35 min
Babagannuş
1 Std.