Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
veya 50 g quark -
20
g süt
veya 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
2h 10min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Tuzlu Karamelli Dondurma
14 Std.
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30p
Somon Tartar
10 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45p
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50p
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35p
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30p
Buğdaylı Tavuklu Salata
35p
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1óra
Gazpacho
10 Min