Cihazlar ve Aksesuarlar
Labne peynirli ve mantarlı penne
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
maydanoz yaprağı, taze20 g
-
sarımsak damak tadına göre3 diş
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
zeytinyağı2 yk
-
kültür mantarı sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre1 ½ tk
-
kurutulmuş penne makarna350 g
-
karabiber1 - 2 tutam
-
su oda sıcaklığında700 g
-
krema100 g
-
labne hafifçe çırpılıp yumuşatılmış130 - 150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1192.6 mg
Protein
20.9 g
Kalori
2796.4 kJ /
668.4 kcal
Yağ
31.9 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
15.3 g
Karbonhidrat
75.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Makarnalar ve soslar
22 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Domates ve Mantarlı Spagetti
30min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30min
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Ton Balıklı Makarna
1h
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1h
Domates Soslu Spagetti
55min
Ballı Bademli Pasta
30min