
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 130 havuç küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (isteğe bağlı)
veya 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (isteğe bağlı) - 600 g tavuk göğsü, derisiz şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (isteğe bağlı)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 342 kcal / 1432 kJ
- Protein
- 39 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Körili Tavuklu Wrap
50 dk
Buharda pişmiş kabak
35 dk
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 dk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 dk
Dana Stroganoff
1sa
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 dk
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 dk
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4sa
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk