Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (isteğe bağlı)
veya 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (isteğe bağlı) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (isteğe bağlı)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 Std. 40 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 Std. 25 Min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 min