Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 984.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken with capsicum
45 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min