Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 984.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef Burgundy
1h 45min
Irish stew
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef "Burgundy"
40 min