![Beef spezzatino Beef spezzatino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72AC02AD-F547-44E0-BD91-C7CBA0365BA8/Derivates/A8138837-7089-4618-8D69-0F3477A2DC70.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 - 3 fresh sage leaves
- ½ brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 40 g bacon, cut into cubes (3 cm)
- 450 g beef chuck steak, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 1 celery stalk, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 200 g canned diced tomatoes
- 100 g dry white wine
- 50 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2337.4 kJ / 558.7 kcal
- Protein
- 53.4 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 29.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 984.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef "Burgundy"
40min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chicken and cashews
55 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1u. 5min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Hunters' stew
1h
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min