Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Protein
- 51.2 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 29.9 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 653.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork fillet with mustard
35min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken à la king
40min