Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 60 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- 3 cucharadas rasas de pimentón
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 6 filetes de trucha con piel sin espinas, cortados en 3 trozos c/u
- 200 g de pan rústico de pueblo (del día anterior) cortado en rebanadas finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1537 kJ / 368 kcal
- Protein
- 23.46 g
- Karbonhidrat
- 17.99 g
- Yağ
- 22.43 g
- Lif
- 1.66 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Conejo al chilindrón
1h
Congrio con garbanzos a la marinera
45 Min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 Min
Caldo gallego exprés
30 min
Marmitako
40 Min
Pulpo amariscado
1h
Bonito a la riojana
50 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Txangurro
1h 10 min
Guiso de patatas con mejillones
30 min