Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1951 kJ / 466 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 259.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45 min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Canelones fríos de cangrejo y jamón
40 min
Besugo a la espalda
25min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30min
Guiso de judías con salchichas
25min
Salmón en piriñaca
35min
Pasta con mejillones
1h 5min
Carbonara vegetariana
15min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min