Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1951 kJ / 466 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 259.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas con kale
30 min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 godz. 50 min
Vasitos de frutas, lemon curd y merengue
30 min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 Std. 20 Min
Arroz con borrajas y pollo
40 Min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1 Std.
Garbanzos encebollados
40 Min
Cóctel de mariscos tropical
15 Min
Arroz con gratinado de frutos secos
1 Std.
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min