Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 besugo (aprox. 2 kg) abierto por la mitad, sin espinas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 8 - 10 dientes de ajo laminados
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 50 g de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1291.8 kJ / 309 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Merluza a la koskera
45 Min
Salmón con canónigos y arándanos
25 min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Revolconas con pulpo
45 Min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min