Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 besugo (aprox. 2 kg) abierto por la mitad, sin espinas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 8 - 10 dientes de ajo laminados
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 50 g de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1291.8 kJ / 309 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Bacalao en salsa verde
30 min
Fumet de pescado y gambas
20min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Besugo con patatas panadera
1u.
Merluza a la koskera
45min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1u.