Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn and fish balls
- olive oil, for greasing
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander (leaves and stems)
- ½ - 1 long red chilli, deseeded and cut into halves
- 3 dried shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g white fish fillets, cut into pieces (4-5 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 tbsp fried shallots
- 2 pinches ground white pepper
- 2 pinches sea salt
- 2 tsp soy sauce
Broth
- 300 - 400 g fresh ramen noodles
- 1500 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 tbsp Chinese cooking wine
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp shrimp paste (belachan)
- 1 star anise
- 200 g Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 860.2 kJ / 204.7 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 10.9 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1767 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Prawn and chicken laksa
40min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Miso salmon broth
40min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Curry laksa
45 Min
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1h 10min