Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soy reduction
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp water
- 2 tbsp brown sugar
- ½ tsp hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)
Pork mince
- 500 g pork fillet, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 spring onions/shallots, white part only, cut into quarters (reserve green fronds)
- 20 g peanut oil or olive oil
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp water
Coconut rice and eggs
- 300 g white rice
- 400 g canned coconut milk
- 500 g water
- 20 g peanut oil or olive oil, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3247 kJ / 773 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1379.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso chicken and rice
1hod. 30min
Pulled pork with apple and fennel salad
2hod. 45min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Coconut poached chicken salad
45min
Pork san choy bau
25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min
Quick massaman beef curry
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min