Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protein
- 155.4 g
- Karbonhidrat
- 173.3 g
- Yağ
- 68.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 24.3 g
- Sodyum
- 2325.9 mg
Alternatif tarifler
Miso chicken and rice
1h 30min
Goi muc (squid salad)
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Miso salmon broth
40min
Garlic prawns
25 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 godz.
Beef and coconut soup
30min
Curry laksa
45min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min