Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protein
- 155.4 g
- Karbonhidrat
- 173.3 g
- Yağ
- 68.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 24.3 g
- Sodyum
- 2325.9 mg
Alternatif tarifler
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso chicken and rice
1h 30min
Asian chicken noodle soup
1sa 35 dk
Prawn and chicken laksa
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Asian cucumber salad
10min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup (pork)
45 min