Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di pane raffermo
- 40 g di latte
- 10 foglie di verza
- 700 g di acqua
- burro q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 350 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1251.8 kJ / 299.2 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 5.9 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 494.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne di verza
2h 30 min.
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30 min.
Polpette di carne e melanzane
50 min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min.
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30 min.
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1h
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30 min.
Torta salata asparagi e provola
1h 30 min.
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min.
Frittata di agretti
1h
Frittelle di bietole
45 min