Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g beringela cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 400 g batata cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 100 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g polpa de tomate
-
600
g carne de vaca picada
veya 600 g carne de borrego picada - 150 g água
- 500 g tomate s/ casca, cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 1 folha de louro
- 1 tomate cortado em fatias
-
1
pimento verde cortado em tiras
veya 1 malagueta verde grande, cortada em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 860.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35min
Frango picado com polenta
45min
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1h 10min
Udon caseiro
1h
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50min
Guisado de marisco
1h 5min
Noodles de cenoura e pesto de rama de cenoura
50min
Frango garam masala
50min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10min
Guisado de peru com couve
40min
Polenta de favas
45min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45min