Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 580 g gengibre fresco s/ casca e cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite, mais q.b. p/ cobrir
- Besin Değeri
- şuna göre 270 g
- Kalori
- 3051 kJ / 729.2 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 103.2 g
- Yağ
- 34.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 11.6 g
- Sodyum
- 2401.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Húmus de aproveitamento de legumes
10min
Sopa miso (Misoshiru)
15min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55min
Carne satay com noodles arco-irís - TM6
Değerlendirme yok
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1h 25min
Manteiga de coco
5min
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3h
Macarons de pistácio
2h 30min
Mistura de especiarias para speculoos
10min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2h 30min
Chutney de cebola e amora
6sa 50 dk
Speculoos (Bolacha flamenga)
1h 10min