Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g miso
- 30 g sugar
-
1
Tbsp honey
veya mirin -
2
Tbsp white wine
veya sake - 1 Tbsp soy sauce
- 4 Tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
veya 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g tinned chickpeas, drained (approx. 500 g drained chickpeas)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g green beans
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1628.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min.
Yakisoba Rice Vermicelli
40 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Leftover Curry
1h 10min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min.
Korean Ramen with Tofu
50 min