Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g miso
- 30 g sugar
-
1
Tbsp honey
veya mirin -
2
Tbsp white wine
veya sake - 1 Tbsp soy sauce
- 4 Tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
veya 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g tinned chickpeas, drained (approx. 500 g drained chickpeas)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g green beans
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1628.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min