Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded if desired, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra for garnishing
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 240 g tinned cherry tomatoes, drained (1 x 400 g tin)
- 100 g passata
- 50 g white wine
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g large raw prawns, peeled, deveined
- 150 g feta cheese, crumbled
- 1 lemon, cut in wedges
- crusty bread, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1295 kJ / 310 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 18.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Crab & Prawn Linguine
25min
Seafood Risotto
40min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min