Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 262.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata ricotta e spinaci
2j
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Crostata salata tricolore
1j 30 menit
Torta salata tricolore
1j 20 menit
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1j
Torta salata porri e bietole
1j 30 menit
Lasagna di zucchine al pesto
50 menit
Torta salata asparagi e ricotta
1j
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Millefoglie vegetariana
1j 30 menit
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2j 30 menit
Rotoli di broccoli con squacquerone
1j