Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 827 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burger di ceci al rosmarino
20 dk
Gattò di patate e spinaci
2sa
Frittata di zucchine e ricotta
40 dk
Polpette di ricotta al sugo
50 dk
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Pesto di zucchine e basilico
20 dk
Braciole pugliesi
1sa
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1sa
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Pesto di melanzane
10 min