Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 85 g di pane raffermo a pezzetti
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1400.3 kJ / 334.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 827 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone zucca e spinaci
1hod. 15min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1hod.
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Focaccia di patate in padella
1hod.
Schiacciatina zucca e carote
45min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Rotolo ai piselli
50min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2hod.