Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
veya 4 tbsp sour cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Tuna mousse
10min
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Grisons Barley Soup
55min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Chicken with Peppers
1 godz.
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Polenta
1 godz.
Creamy pea soup
40min
Garlic Turkey Stew
45 min