Cihazlar ve Aksesuarlar
Brioche buns with cheese
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 30 dk
14 piece
Malzemeler
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
184.5 mg
Protein
9.3 g
Kalori
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
7.4 g
Karbonhidrat
41.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Polish cuisine: Desserts
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Pretzels
1 Std. 35 Min
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Spiced pumpkin palmiers
2 Std. 50 Min
Apple fritters
1 Std.
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Party pretzel bites
1 Std. 20 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Brunch bread
1 Std. 15 Min