Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g salted butter, softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1314.9 kJ / 313.1 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 184.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hazelnut chocolate brioche
2h
Umali
1h 25min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Yoghurt cake
1h 40min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Moroccan doughnuts
2 godz. 10 min
Black forest cake
5h
Apple fritters
1h
Polish doughnuts
2h 30min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Easy brioche
1 Std. 50 Min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 min