Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
198.2 mg
Protein
9.2 g
Kalori
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Yağ
19.8 g
Lif
6.5 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
28.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min