Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Aubergine and Walnut Tart

3.6 (10 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g gram flour, plus extra for dusting
  • 80 g water
  • 70 g walnut oil
  • 1 garlic clove
  • 40 g onion, halved
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 15 g walnut halves
  • 400 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g vegan cheese, grated (see tip)
  • 1 Tbsp honey

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1342.5 kJ / 320.9 kcal
Protein
9.2 g
Karbonhidrat
28.4 g
Yağ
19.8 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Lif
6.5 g
Sodyum
198.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler